menu 

 

    Klubben

    Medlemmer

    Kommende Møder

    Hvad har vi smagt

    Opskrifter o.a

   Whiskey links
 

 


  
   
  

Startsiden



               

Vores WhiskyBlog


 

Whisky

 

Hit Counter  

 

Varme ostestænger

   

 

Varme ostestænger

 

 

Tilberedningstid: 45min.
Årstid: Hele året
Antal: Tilbehør til 4-6

4 plader optøet frossen butterdej (ca. 360 g)
1 hakket zittauerløg (ca. 75 g)
25 g smør
100 g kogt hamburgerryg i tynde strimler
100 g revet mellemlagret Danbo ost 16% (30+)


Bagetid: Ca. 15 min. ved 225°.

Læg butterdejspladerne sammen 2 og 2 i længderetningen, lidt over hinanden, og rul dem ud (ca. 12 x 30 cm). Svits løget i gyldent smør. Fordel løg og hamburgerryg på pladerne. Drys med revet ost. Buk kanterne ind ca. 2 cm hele vejen rundt. Bag ostestængerne midt i ovnen. Servere straks.

Tip: Varme ostestænger er gode sammen med en salatbar bestående af fx majs, rødkål, blomkål, tomater, rødbeder, bønnespirer, ærter, ræddiker, julesalat og champignoner. Dertil cremefraiche-dressing smagt til med salt og peber.

Udviklet af: Karolines Køkken

Varme ostestænger

Energiindhold
For hele retten: 8360 kJ

Fryseegnet: Nej

Energifordeling:

Fedt: 59%

Kulhydrat: 28%

Protein:13 %

 

 

Opskriften indgår i:

Opskriftsamlinger:

> Karolines Køkken 2