Tilberedningstid:
45min.
Årstid: Hele året
Antal: Tilbehør til 4-6
4 plader optøet frossen butterdej (ca. 360
g)
1 hakket zittauerløg (ca. 75 g)
25 g smør
100 g kogt hamburgerryg i tynde strimler
100 g revet mellemlagret Danbo ost
16% (30+)
Bagetid: Ca. 15 min. ved 225°.
Læg butterdejspladerne sammen 2 og 2 i
længderetningen, lidt over hinanden, og rul
dem ud (ca. 12 x 30 cm). Svits løget i
gyldent smør. Fordel løg og hamburgerryg på
pladerne. Drys med revet ost. Buk kanterne
ind ca. 2 cm hele vejen rundt. Bag
ostestængerne
midt i ovnen. Servere straks.
Tip: Varme
ostestænger er gode sammen med en
salatbar bestående af fx majs, rødkål,
blomkål, tomater, rødbeder, bønnespirer,
ærter, ræddiker, julesalat og champignoner.
Dertil cremefraiche-dressing smagt til med
salt og peber.
Udviklet af: Karolines Køkken |

Energiindhold
For hele retten:
8360 kJ |
Fryseegnet:
Nej |
Energifordeling: |
Fedt:
59% |
Kulhydrat:
28% |
Protein:13
% |
|
|
Opskriften indgår i: |
Opskriftsamlinger: |
> Karolines Køkken 2 |
|
|